bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dvě tváře Sergeje Bobrovského. Skvělý zákrok a zbytečně obdržená branka

7. srpna 2020, 21:10

Jiří Sameš

Florida Panthers dnes bojovali o přežití, ve čtvrtém zápase kvalifikace nutně potřebovali zvítězit nad New York Islanders. Utkání však nezvládli –⁠ porážka 1:5 proto znamená konečnou v sezoně 2019-20.

Spoléhali na brankáře Sergeje Bobrovského, že v bojích o Stanley Cup najde ztracenou formu. Nevyšlo to, bohužel pro Panthers... Bobrovskij sice nechytal až tak špatně, zároveň ale mužstvo nepodržel.

Důkazem budiž dnešní měření sil. Islanders ve 12. minutě vsítili úvodní branku, postaral se o ni Anthony Beauvillier, když z pravého úhlu zkusil štěstí bekhendem; nachytal přitom gólmana, jemuž kotouč proklouzl mezi betony.

Po úvodní periodě svítilo na výsledkové tabuli skóre 1:2 z pohledu Floridy. Prostřední dějství Islanders odstartovali na přesilovce a hned měli obrovskou šanci skórovat.

Z levé strany střílel bez přípravy Ryan Pulock, přičemž Bobrovskij vyrazil touš před sebe. Následovala dorážka z těsné blízkosti a gólman zde vytáhl parádní zákrok betonem, zuby si vylámal Anders Lee. Stejně tak Mathew Barzal...

Islanders dnešní výhru pečetili trefou do opuštěné brány soupeře. Bobrovskij tedy ve finále předvedl celkem 33 úspěšných zákroků, inkasoval čtyřikrát. Dvakrát jej překonal Beauvillier, jenž byl také vyhlášen první hvězdou utkání.

Bobrovskij v kvalifikačním kole odchytal všechny čtyři zápasy a zapsal průměr obdržených branek 3.08, úspěšnost zákroků 90.1. 

Nepřehlédněte
→ Kubalík vystřelil postup Blackhawks! Kdo ještě zasadil smrtící úder?

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.