bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Edmonton zápas v Pittsburghu nezvládl, Anaheim po změnách konečně vyhrál

14. února 2019, 7:26

Jan Šlapáček

Čtvrteční program si pro fanoušky nachystal dva zápasy. V tom prvním se proti sobě postavily dvě největší kanadské hvězdy - Sidney Crosby a Connor McDavid. Spokojenější však bude kapitán Penguins. Ve druhém zápase pak dokázal Anaheim konečně najít cestu k vítězství.

Pittsburgh Penguins - Edmonton Oilers

3:1 (0:1, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 23. Rust (Cullen, Dumoulin), 27. Blueger (Letang, Crosby), 59. McCann – 5. Draisaitl (McDavid, Klefbom).

Edmonton začal velmi dobře a brzy se dokázal dostat do vedení, z hostující strany to však bylo po zbytek zápasu všechno. Pittsburghu se ve druhé části podařilo otočit vývoj klání a v samotním závěru střelou do prázdné branky definitivně rozhodl McCann.

M. Murray (PIT) – odchytal 60:00 minut, 38 zákroků, úspěšnost 97,4 %
M. Koskinen (EDM) – odchytal 59:43 minut, 31 zákroků, úspěšnost 93,9 %

1. hvězda utkání: Matt Murray (PIT)
2. hvězda utkání: Bryan Rust (PIT)
3. hvězda utkání: Teddy Blueger (PIT)

Anaheim Ducks - Vancouver Canucks

1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. Silfverberg (Shore, Grant).

Propuštění trenéra zabralo a Ducks konečně našli cestu k vítězství. Anaheimu přitom proti Canucks stačil pouze jeden vstřelený gól, protože debutant v brance Kevin Boyle pochytal všech pětatřicet střel a připsal si hned na začátek své kariéry čisté konto.

K. Boyle (ANA) – odchytal 60:00 minut, 35 zákroků, úspěšnost 100,0 %
J. Markström (VAN) – odchytal 58:34 minut, 20 zákroků, úspěšnost 95,2 %

1. hvězda utkání: Kevin Boyle (ANA)
2. hvězda utkání: Jakob Silfverberg (ANA)
3. hvězda utkání: Hampus Lindholm (ANA)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.