bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Eichel do médií znovu vypustil frustraci. Nese na zádech příliš mnoho, vysvětluje trenér

12. listopadu 2017, 14:05

Robert Rampa

Pouze Arizona a Florida vykazují horší čísla než Buffalo Sabres. V týmu se začíná projevovat frustrace z výsledků i z předváděné hry. Své pocity médiím sdělil právě nejvíce zachmuřelý jedinec. Jack Eichel se z gólu neradoval už sedm zápasů. „Nelíbí se mi moje hra! Nutím se k ní. Jsem frustrovaný,“ stěžuje si Eichel.

Fanoušci Buffala jsou na mizérii už roky zvyklí. Příchodem Eichela měla začít nová éra klubu. Jenže, stejně jako Edmonton s McDavidem, i Sabres se potácí na dně tabulky. „Přijde mi, že na tým nemám vůbec vliv. Neboduju, nehraju dobře. Nevím, o co jde. Snažím se to zjistit,“ pokračuje Eichel, jenž z posledních sedmi utkání nasbíral pouze tři asistence.

Poslední porážku si Buffalo připsalo dnes v noci s Montréalem. S ním americký útočník nemá dobré zkušenosti. Devět zápasů, nula gólů, čtyři asistence a mínus čtyři v hodnocení účasti na ledě. Trenér Phil Housley si myslí, že Eichel nese na zádech až příliš velké břemeno. „Stará se o všechno, stále chce soutěžit. Měl by svou energii soustředit na správná rozhodnutí. Ať zjednoduší hru,“ říká Housley.

Naštvaný je i další útočník Sabres. Kyle Okposo se prý vůbec nebaví. Není se čemu divit. „Stále jako bychom se učili. Mě už nebaví se učit. Není to sranda. Zápas začneme skvěle a pak ho úplně pokazíme. Hlavně naši útočníci by měli převzít trochu více zodpovědnosti, protože necháváme naše obránce v problémech,“ apeluje na spoluhráče 29letý Američan.

Napravit chyby a více střílet

Eichelovi je často vytýkáno, že vůbec nestřílí. Že se rozhodne raději nahrát a akce pak dopadne špatně. „Musím se naučit střílet. Vím to,“ vzkazuje fanouškům, že bude více sobecký.

Phil Housley tato slova slyší rád. „Jack s pukem hraje sebejistě, zvládá to a dokáže si sám utvořit šance. Byl bych ale rád, kdyby začal v některých situacích více střílet. Hlavně při akcích dva na jednoho. Má úžasnou střelu,“ ukončuje Housley.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.