bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Fanoušci opět ukazují svou sílu. Do Utkání hvězd chtějí propašovat nemotorného obra Scotta

3. prosince 2015, 14:00

Tomáš Zatloukal

Tradiční hlasování spojené s All-Star Game opět přináší spoustu zábavy a prostor pro různé kulišárny. V minulosti se hokejová veřejnost společně "spikla" a chtěla do exhibičního zápasu nominovat poctivého dříče Roryho Fitzparicka, jindy se zase projevila věrnost příznivců Montrealu Canadiens, když dostali mezi smetánku jiného zadáka Mikea Komisareka, loni svými hlasy udělali superhvězdu z šikovného útočníka Zemguse Girgensonse pobláznění Lotyši. Nyní je v plném proudu další úsměvné tažení, All-Star Game možný ozdobí svou účastí John Scott.

Ano, ten Scott, který v aktuální sezóně dosud odehrál šest zápasů (či lépe řečeno lehce přes půl hodiny čistého času), zaznamenal osamocený kanadský bod za asistenci a nakupil 18 trestných minut. Známý rváč zcela jistě nepatří mezi hvězdy NHL, nicméně o to přeci při hlasování fanoušků nejde. Ti dávají najevo, koho by si nejvíce, ať už z jakýchkoliv důvodů, přáli vidět na populární přehlídce ligové špičky.

Proč padla volba na Scotta? Vše rozdmýchal Puck Daddy, zámořský blog, proslulý ironií, až sarkasmem, vnukl svým čtenářům a posluchačům škodolibou myšlenku nechat Scotta, dvoumetrové pometlo, bruslit dvacet minut proti jedněm z nejšikovnějších hokejistů na světě, ještě k tomu ve vražedném formátu tři na tři. Právě kvůli fyzicky náročné podobě All-Star Game se trochu cuká Jaromír Jágr, jeden z favoritů fanoušků pravil, že by jej hra tři na tři asi zabila a že je na takové řádění poněkud starý.

K Puck Daddymu se nicméně přidaly i další weby a neodolatelná idea Scottovy nominace rychle získala obrovskou oblibu. Takovou, že Scott nyní vede hlasování před Alexem Ovečkinem, Patrickem Kanem a Jaromírem Jágrem. A vzhledem k tomu, že ve své divizi nemá podobného miláčka davů, jakými jsou všichni tři zmínění, do Utkání hvězd dost možná pronikne. Co na to říká on sám? "Vůbec nevím, co se to děje. Každý mi dává čerstvé informace, jak to hlasování vypadá. Kluci si ze mě v kabině dělají legraci."

Scott to bere s humorem: "Fanoušci mě evidentně mají z nějakého důvodu rádi. Myslím si, že jde především o legrácku. Docela se tím bavím, ale snad to časem opadne. Nechci totiž být nominován do All-Star Game, protože, ačkoliv by se mi to moc líbilo, si nic takového v tuto chvíli nezasloužím. Ale do ledna zbývá ještě dost času, jeden nikdy neví. Třeba si ještě řeknu o hlasy i svou výkonností."

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.