bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Filip Hronek se popral, v zápase obdržel dohromady 17 trestných minut

19. ledna 2020, 5:29

Jiří Sameš

Český obránce Filip Hronek shodil v noci na neděli 19. ledna, v domácím zápase svých Detroit Red Wings proti diviznímu soupeři, Florida Panthers, rukavice. Do parády si vzal útočníka Vincenta Trochecka.

Bitce předcházela situace, kdy Vincent Trocheck atakoval útočníka Valtteriho Filppulu. Sám Trocheck ale předtím také inkasoval hit od soupeře.

Všechno se to odehrálo v první třetině, čas 13:47.

Filip Hronek obdržel za bitku klasický pětiminutový trest, poté ještě osobní desetiminutový trest a menší trest za vyprovokování bitky. V zápase obdržel dohromady 17 trestných minut.

Trocheck byl za pěstní souboj potrestán "pouze" na pět minut.

Hronek, dvaadvacetiletý hokejista, shodil rukavice podruhé v sezoně, poprvé se střetl s útočníkem Bradem Marchandem 8. listopadu.

Po závěrečné siréně se jinak mohli radovat Panthers, kteří zvítězili na ledě Red Wings 4:1, a získali tak čtvrtou výhru v řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.