bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Finále Západu se stěhuje do Nashvillu, Johansen a Kesler jdou znovu proti sobě

16. května 2017, 20:00

Vojtěch Balon

Město hudby se má na co těšit. Za stavu 1:1 na zápasy se totiž série finále Západní konference přesouvá na led Predators, obě odehraná utkání navíc nabídla skutečně špičkovou podívanou.

2:00 Nashville Predators - Anaheim Ducks

První utkání této třaskavé série nakonec dospělo do prodloužení, v němž se z vítězství 3:2 nakonec radoval Nashville. Parta kouče Laviolettea začala dobře i ve druhém zápase a vybudovala si náskok 2:0, Ducks ale zápas otočili a díky výhře 5:3 vyrovnali stav série.

Očekává se, že finále Západní konference bude i nadále velmi vyrovnané, už na začátku série se nám navíc utvořila zajímavá dvojička: Ryan Kesler a Ryan Johansen. První jmenovaný svého soupeře na ledě otravoval tak vytrvale, až se frustrovaný Johansen nechal slyšet, že takovému hráči snad nemůže přát ani jeho vlastní rodina.

V pondělí nebyli Kesler ani Johansen novinářům k dispozici. „Tohle mě vůbec nezajímá. Ať si hráči říkají, co chtějí,“ pravil anaheimský kouč Randy Carlyle. „S Ryanem Johansenem jsme se potkali v letadle a vypadal klidně, určitě bude připraven zase hrát,“ řekl jeho nashvillský oponent Peter Laviolette.

Mezi třemi tyčemi se opět představí Pekka Rinne a John Gibson, který z nich dovede svůj tým k důležitému vedení 2:1 na zápasy?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.