bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Flames, Canucks a Golden Knights mezi zájemci o Tysona Barrieho

23. února 2020, 13:16

Jiří Sameš

Velké pozornosti se dostává v posledních dnech také obránci Tysonu Barriemu. Hned několik týmů ze Západní konference čeká na rozhodnutí Toronto Maple Leafs, zda bude hokejista k mání.

Mezi největší zájemce přitom řadíme Calgary Flames, Vancouver Canucks a Vegas Golden Knights. 

„Tyhle týmy už určitě vedly s Leafs nějaké průzkumné rozhovory," potvrdil uznávaný reportér Sportsnetu Chris Johnston v sobotu, během populárního pořadu Hockey Night in Canada, segm. Saturday Headlines.

Tyson Barrie může být po skončení letošní sezony (1. července) neomezeně volným hráčem.

Aktuálně mu běží poslední rok ze čtyřleté smlouvy na celkem 22 mil. dolarů, kterou podepsal s Colorado Avalanche 31. července 2016. 

Barrie, osmadvacetiletý Kanaďan, odehrál v období 2019-2020 zatím 63 zápasů, přičemž v nich vstřelil pět gólů a zapsal celkem 35 kanadských bodů. 

Jedná se o jeho premiérovou sezonu v barvách Maple Leafs. 1. července byl totiž součástí větší výměny mezi Torontem a Avalanche, v níž figuroval třeba i útočník Nazem Kadri. 

Dostupnost uvedeného hokejisty závisí hodně na zdravotním stavu obránců Codyho Ceciho, Morgana Riellyho. Jejich návrat se očekává podle nejnovějších zpráv někdy v půlce března.

„K výměně Tysona Barrieho dojde pouze v případě, že Toronto najde někoho jiného, kdo jim pomůže, než se zbytek týmu uzdraví," řekl další z uznávaných reportérů Sportsnetu Elliotte Friedman. 

Sám Barrie si jinak moc dobře uvědomuje, že se může podruhé za krátké období stěhovat. Podobné hlasy tady byly už dokonce v průběhu listopadu.

„Bleskurychle jsem se stal jedním z největších kandidátů na výměnu," konstatoval v sobotu ráno, před zápasem doma proti Carolina Hurricanes (prohra 3:6).

„S něčím podobným jsem se ale zabýval už v minulosti. Zaměřuji se tak pouze na to, abych postoupil s touhle skupinou do play-off," pokračoval.

Uzávěrka přestupů NHL 2020 proběhne v pondělí 24. února, ve 21:00 SEČ.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.