bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Fleuryho konec ve Vegas? Knights údajně prodloužili smlouvu s Lehnerem

12. září 2020, 10:45

Matěj Hodoval

Vegas Golden Knights aktuálně bojují v konferenčním finále s Dallasem, za oponou ale probíhají jednání kvůli nadcházející sezoně. Rytíři se totiž měli dohodnout na prodloužení smlouvy s gólmanem Robinem Lehnerem.

Už déle se v hokejové veřejnosti spekulovalo o situaci v brankovišti Vegas dlouho. Vedení celku z města hazardu se mělo rozhodnout pro Robina Lehnera, kterého přivedlo před uzávěrkou přestupů z Chicaga.

A toto spojení by opravdu mělo platit, dokonce následujících pět let.

Reportér David Pagnotta přišel z informací, že Golden Knights se se švédským gólmanem domluvili na pětiletém kontraktu, který by měl Lehnerovi zajistit dohromady pětadvacet milionů amerických dolarů.

Obě strany se údajně měly domluvit již v červnu, nicméně stále se čeká na oficiální podpis, což je více než pochopitelné.

Svěřenci Petera DeBoera totiž aktuálně mají zcela jiné myšlenky, Golden Knights bojují v konferenčním finále s Dallasem, na který ztrácejí jednu výhru (stav 1:2 z pohledu Vegas). Není tedy na místě, aby se v tuto chvíli zveřejňovaly zprávy o podpisech a dalších změnách v kádru.

O čem ale můžeme spekulovat je budoucnost Marc-André Fleuryho. Zkušenému gólmanovi zbývají z kontraktu dva roky, průměrně si za sezonu vydělá sedm milionů dolarů a pro Rytíře by mohl být až zbytečný luxus platit dva drahé gólmany.

Příští rok se navíc bude konat rozšiřovací draft Seattlu Kraken, opakovat by se tak mohl pittsburghský scénář, kdy miláček fanoušků Fleury přišel o místo na úkor svého kolegy a následně putoval k nováčkovi soutěže.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.