bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Florida hodlá utrácet na trhu s volnými hráči. Přijdou Bobrovskij s Panarinem?

22. června 2019, 10:30

Matěj Hodoval

Jeden z možných adeptů na vzestup? Přesně o to se snaží vedení Panterů z Floridy. Cats hodlají využít volný prostor pod platovým stropem a podporu majitele k tomu, aby přivedli z trhu volných hráčů nové posily.

Florida chce využít silné zbraně, kterou má k dispozici. Angažování legendárního trenéra Joela Quennevilla, který se kormidla ujal začátkem května, by mohlo pomoci mužstvu při vyjednávání s některými volnými hráči.

„Jsme velmi optimističtí co se naší budoucnosti týče. Máme skvělý trenérský štáb. Joel je šťastný, je to jeden z důvodů, proč přišel. Také pro něj je to velmi důležité,“ pochvaluje si aktuální situaci na Floridě generální manažer Dale Tallon.

Kdo by se nenechal zlákat od hlavního trenéra, jenž v této pozici hned třikrát zvedl Stanleyův pohár nad hlavu. Mimo jiné vyhrál Jack Adams Award pro nejlepšího kouče a ve sbírce má také zlato ze Světového poháru.

Panthers mohou počítat i s plnou podporou ze strany majitele Vinnieho Violy. „Máme veškerou podporu od majitele Vinnieho Violy. Chce, abych byl na trhu agresivní, takže budeme dělat to, co po nás šéf chce. Jsem za to velmi rád.“

S příchodem do slunného státu jsou nejčastěji skloňována dvě vskutku zvučná jména – útočník Artěmij Panarin a brankář Sergej Bobrovskij. Oba dva ruští hokejisté působili v uplynulé sezoně v dresu Columbusu Blue Jackets.

Naopak loučit se s Pantery mohou dva maskovaní muži.

Velmi pravděpodobný je odchod Jamese Reimera. Panteři hledají pro jednatřicetiletého Kanaďana nový domov, pakliže by však nenašli žádného ideálního zájemce, je ve hře také vyplacení ze smlouvy. Reimer vloni odchytal šestatřicet zápasů a skončil na 90% úspěšnosti zákroků.

Otazník dále visí nad budoucností Roberta Luonga. Legendární gólman v těchto dnech řeší svou budoucnost v National Hockey League. Lu byl vinou zranění schopen odchytat v minulém ročníku jen třiačtyřicet klání. Ve hře je i ukončení kariéry.

„Záleží to pouze na Robertovi. Cokoliv bude nejlepší pro něj a jeho rodinu. Budeme vycházet s tím, o čem se rozhodne, že chce. Myslím si, že odpověď budeme znát před otevřením trhu s volnými hráči. Do té doby není kam spěchat, jeho rozhodnutí nebude mít na draft žádný vliv,“ líčí Tallon.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.