bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Flyers do zápasu pod širým nebem nasadí mezi tři tyče Elliotta, Hart je zraněn

23. února 2019, 16:20

Matěj Hodoval

V noci ze soboty na neděli sehrají Pittsburgh s Philadelphií v rámci Stadium Series zápas pod širým nebem. V bráně Flyers se přitom představí Brian Elliott. Carter Hart je mimo hru kvůli zranění v dolní části těla.

Už včera Letci avizovali, že pro Stadium Series dají mezi třemi tyčemi přednost Elliottovi. 

„Je to utkání pod širým nebem a ve hře jsou dva velmi důležité body. V posledních dvou zápasech jsem nepodával své nejlepší výkony, naopak Brian dvakrát přišel a odvedl dobrou práci. Takhle to je, nemůžete to ovlivnit,“ komentoval situaci Carter Hart.

Rozhodnutí trenérů bylo pochopitelné. Hart v posledních dvou duelech střídal, když nezabránil prohrám 5:2 s Tampou a 5:1 s Montrealem. V obou případech klání dochytal Brian Elliott, jenž se vrátil po své krátké štaci na farmě, kde se rozehrával po zranění.

Elliott letos stihl naskočit jen do šestnácti zápasů s 91,6% úspěšností zákroků. Třiatřicetiletý veterán byl od listopadu mimo hru, což zapříčinilo zranění v dolní části těla. Po svém návratu sehrál dva duely v AHL s úspěšností 87,7 %.

„Nečekal jsem, že se to stane. Chtěl jsem být pouze součástí, ať už na lavičce, nebo na ledě. Odehrál jsem pár zápasů v AHL, abych věděl,jak na tom jsem a mohl se vrátit zpět. V posledních dvou zápasech jsem dostal šanci a ze své hry mám dobrý pocit,“ řekl Elliott.

Carter Hart patří k velkým senzacím letošního ročníku a je jedním z důvodů, proč se dokázala Philadelphia zvednout. Naskočil do 22 utkání, po kterých má 91,7% úspěšnost zákroků a průměr 2,79 gólů na zápas. Nyní však bude mimo hru minimálně 10 dní kvůli zranění v dolní části těla.

Souboj Philadelphie s Pittsburghem má svůj start naplánovaný v noci na neděli od 02:00 SEČ.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.