bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Aaron Ekblad dokonal obrat Panthers, rozhodl v prodloužení

22. listopadu 2019, 4:55

Jiří Sameš

Florida Panthers porazili v noci na pátek 22. listopadu mezi domácími mantinely Anaheim Ducks 5:4 v prodloužení, ve 39. minutě zápasu přitom prohrávali na malý moment 0:4. Utkání rozhodl ve 22 vteřině nastavení obránce Aaron Ekblad.

Aaron Ekblad tedy dokonal v čase 60:22 parádní obrat Panthers.

U hrazení nejprve obešel útočníka Sama Steela, následně prostřelil z pravého kruhu pro vhazování brankáře Johna Gibsona. Trefil se jinak přesně do pravého horního růžku.

Pro Ekblada, třiadvacetiletého Kanaďana, se zde jednalo o druhý gól v duelu a celkově o čtvrtý gól v sezoně 2019-2020. 

Hokejisté Floridy získali díky úspěchu nad Ducks třetí výhru po sobě a zároveň pátou výhru z posledních šesti zápasů, v tabulce Atlantické divize jsou potom nyní na druhém místě (bilance 12-5-5).

Příští duel sehrají v noci na neděli, zavítají na led Carolina Hurricanes.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.