bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Bickell se rozloučil v nájezdech, trefil se i smolař sezóny Sheahan

10. dubna 2017, 8:41

Jan Šlapáček

Poslední den základní části přinesl velké příběhy. Úplně naposledy v NHL rozvlnil síť Bryan Bickell, který se prosadil při samostatných nájezdech. Slavilo se také v Detroitu, kde střelecký půst ukončil Riley Sheahan.

Bryan Bickell (Carolina Hurricanes)

Útočník Bryan Bickell si udělal v posledním zápase své kariéry velkou radost. Duel ve Philadelphii dospěl do samostatných nájezdů a na jeden z nich byl vyslán právě kanadský útočník. Bickell se rozjel a svižnou střelou naposledy rozvlnil síť.


Riley Sheahan (Detroit Red Wings)

Celý rok se střelecký trápil, ačkoliv se tlačil do zakončení a na ledě trávil hodně času. Ukončení střeleckého prokletí přišlo až v posledním zápase, v němž skóre otevřel a dokonce i uzavřel. Riley Sheahan navždycky bude ten, kdo vstřelil poslední branku v Joe Louis Aréně.


Leon Draisaitl (Edmonton Oilers)

Další velký gól dnešní noci. Leon Draisaitl dokázal ve třetí třetině utkání mezi Edmontonem a Vancouverem dostat do branky kotouč, který dostal Connora McDavida na stobodovou hranici.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.