bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Bobby Orr v dresu Sharks? Vlasic dal vzpomenout na legendární trefu

26. října 2016, 8:45

Martin Zíta

V přehledu vybraných akcí nočního programu nechybí první branka Sidneyho Crosbyho po návratu do sestavy Pittsburghu, parádní střela Taylora Halla do horního rohu a také rozhodující branku zápasu mezi San Jose a Anaheimem, kterou obstaral Marc-Édouard Vlasic a připomněl jednoho z velikánů ledového sportu.

Marc-Édouard Vlasic (San Jose Sharks)

Známější hokejová fotografie zřejmě neexistuje. Legendární obránce Bobby Orr letí vzduchem v radostném opojení po vstřelení branky. Hokejoví příznivci si na tento moment vzpomněli v noci, když se podobně proletěl jiný hokejový obránce Marc-Édouard Vlasic ze San Jose.

Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)

Sidney Crosby musel kvůli zdravotním potížím vynechat prvních šest zápasů letošní sezony a vrátil se až v noci na středu. V duelu s Floridou příliš nezahálel a v debutu ihned skóroval.

Taylor Hall (New Jersey Devils)

Taylor Hall se v New Jersey začíná rozkoukávat a také začíná posílat do branky jeden kotouč za druhým. Takhle parádně se trefil po přiťuknutí Pavla Zachy.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.