bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Boedker zakončil ťukec Sharks

21. dubna 2017, 8:30

Jan Šlapáček

O nejhezčí gól dnešní noci se postaral dánský útočník Mikkel Boedker, který válí za San Jose a byl na konci krásné kombinace mezi třemi hráči. Dále v našem výběru nachází Sidney Crosby a Mark Letestu.

Mikkel Boedker (San Jose Sharks)

San Jose vyšel vstup do utkání znamenitě a pramenila z toho nádherná branka! Sörensen našel z modré čáry na levém kruhu Tierneyho, který celou akci vyšperkoval pasem na Boedkera, který z protější strany zamířil přímo do odkryté klece.


Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)

Kapitán Penguins se blýskl v přesilové hře. Crosby si vyměnil puk s Malkinen a střelou z první ho nasměroval rovnou pod břevno. Kanadského hokejistu nezastavilo ani to, že střílel z velkého úhlu.


Mark Letestu (Edmonton Oilers)

Spolupráce útočníků Oilers slavila úspěch. Draisaitl se dostal s kotoučem k brance a pokusil se najít před brankovištěm stojícího Lucice. Urostlý hokejista ale kotouč nezasáhl a ten proklouzal na levou stranu, kde byl připravený Mark Letestu, jenž ho pohotově uklidil za brankovou čáru.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.