bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Češi měli prsty v krásných akcích!

22. ledna 2018, 7:59

Jan Šlapáček

Čeští hokejisté si v noci připsali pouze dvě asistence, nicméně každá z nich vedla ke krásné brance. Ondřej Kaše v zápase Ducks uvolnil zpoza branky Ryana Getzlafa, zatímco Tomáš Hertl našel v mezikruží neobsazeného Marca-Edouarda Vlasica.

Ryan Getzlaf (Anaheim Ducks)

Český útočník Ondřej Kaše vybojoval za brankou kotouč a dokázal pohotově zareagovat. Pasem před branku oslovil kapitána Ryana Getzlafa, který pohotově zakončil a na chvíli zdramatizoval utkání se Sharks.


Marc-Edouard Vlasic (San Jose Sharks)

Ve stejném zápase si asistenci připsal i Tomáš Hertl. Ten se v útočném pásmu pustil do kombinace s Marcem-Edouardem Vlasicem, který si s českým útočníkem narazil kotouč a poté poměrně s přehledem procpal puk do branky.


Travis Konecny (Philadelphia Flyers)

Individuální akcí se na ledě Washingtonu prezentoval v prodloužení útočník Travis Konecny, jenž získal puk ve středním pásmu, prokličkoval se postupně až mezi kruhy, odkud již dokázal poslat puk přesně tam, kam potřeboval.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.