bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Chyť mě, když to dokážeš

5. října 2017, 8:38

Jan Šlapáček

O nejlepší gól úvodního hracího dne se postaral ten nejpovolanější. Connor McDavid ukázal raketovou rychlost a báječné zakončení, čímž si získal pozornost celého hokejového světa. Dále v našem výběru uvidíte góly Patricka Marleaua a Conora Shearyho.

Connor McDavid (Edmonton Oilers)

Neuvěřitelná rychlost a jednoduché zakončení. Connor McDavid ulovil kotouč ve vlastním pásmu a okamžitě vystartoval směrem k soupeřově brance. Žádný z beků nedokázal rozjetou hvězdu Oilers zastavit a tak mohl zcela bez sebemenšího problému propálit Smitha v brance Flames.


Patrick Marleau (Toronto Maple Leafs)

V létě vyměnil San Jose za Toronto a hned v prvním zápase se dočkal premiérového gólu. Patrick Marleau dostal pěkný pas mezi kruhy a následně si sám proti Masonovi bez potíží poradil. Vydařený debut!


Conor Sheary (Pittsburgh Penguins)

Pěkná kombinace zachránila Penguins alespoň bod! Pittsburgh měl v závěru velký tlak, z čehož vznikla geniální přihrávka McKegga na zcela volného Shearyho, který pouze nasměroval puk do prázdné branky. Tady byl Allen téměř bez šance.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.