bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Connor McDavid a Leon Draisaitl jsou někde jinde

7. listopadu 2019, 4:35

Jiří Sameš

Edmonton Oilers prohráli v noci na čtvrtek 7. listopadu doma souboj o čelo v tabulce Západní konference se St. Louis Blues 2:5. Formu v zápase alespoň potvrdili útočníci Leon Draisaitl, Connor McDavid, kteří se zaskvěli další parádní akcí.

Třetí minuta výše zmiňovaného utkání, přesilová hra Oilers a skóre 0:0.

Leon Draisaitl získal pro Edmonton na pravé straně útočné pásmo, zároveň zde navázal na sebe de facto všechny čtyři soupeře. Connor McDavid následně prostřelil brankáře Jakea Allena zleva mezi betony.

Pro McDavida, dvaadvacetiletého Kanaďana, osmý gól v sezoně 2019-2020. Draisaitl, čtyřiadvacetiletý Němec, bodoval v sedmém zápase po sobě.

Draisaitl a McDavid se ještě později podíleli oba asistencí na druhém vstřeleném gólu Oilers, jenž měl na starost útočník Zack Kassian.

Hokejisté Edmontonu jinak prohráli druhý zápas po sobě, v tabulce Pacifické divize jsou ale samozřejmě i nadále na prvním místě (bilance 10-5-2).

Příští utkání sehrají v noci na sobotu, proti New Jersey Devils zakončí sérii tří duelů doma v řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.