bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Crosbyho skvostná asistence

7. dubna 2017, 9:16

Jan Šlapáček

Tentokrát se Sidney Crosby ocitl v roli nahrávače a nádherným způsobem vytvořil obrovskou šanci pro Conora Shearyho, jenž ji bez zaváhání využil. Dále v našem výběru uvidíte góly Nikity Kučerova a Chrise Wagnera.

Conor Sheary (Pittsburgh Penguins)

Sidney Crosby znovu všem ukázal své hokejové umění a oslnil hokejovou veřejnost. Zkušený hokejista parádním pasem uvolnil v útočném pásmu Conora Shearyho, jenž mohl pohodlně zakončit do odkryté klece.

Nikita Kučerov (Tampa Bay Lightning)

Ruský hokejista je ve druhé polovině sezóny k nezastavení. V noci se prokličkoval ze středního pásma na levý kruh, odkud přesnou střelou prostřelil Andersena.


Chris Wagner (Anaheim Ducks)

Ve třetí brance má prsty český útočník Ondřej Kaše. Ten se výborně uvolnil na levé straně a parádním pasem našel volného Chrise Wagnera, jemuž stačilo pouze přesně zamířit.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.