bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Díky, kapitáne! Brassard udělal tečku za Karlssonovou akcí

16. dubna 2017, 8:01

Michal Sobotka

Nemohl minout a poté spěchal rychle oslavovat za kapitánem. Tak probíhal gól Dericka Brassarda, jemuž v souboji Ottawy s Bostonem namazal Erik Karlsson do pozice, za které nemohl minout.

1. místo – Derick Brassard (Ottawa Senators)

Erik Karlsson je ofenzivní hvězda, přestože hraje v obraně. Na jeho asistence v Ottawě hodně spoléhají a švédský bek znovu ukázal, že nedostatkem kreativity netrpí. Za nepříznivého vývoje vymyslel akci, kterou zakončil skvělou nahrávkou na Brassarda. Útočník Senators trefil odkrytou branku.

2. místo – Kevin Fiala (Nashville Predators)

Preds překvapivě dvakrát zvítězili na ledě Chicaga. Švýcarský útočník se ve druhém utkání podepsal pod pátý gól, kdy si šikovně pohrál s bránícím Trevorem van Riemsdykem a také přesně vypálil.

3. místo – Kasperi Kapanen (Toronto Maple Leafs)

Druhý zápas v play-off, dva góly a jeden z nich navíc rozhodující v 92. minutě. Příběh jako hrom pro mladého Kapanena. Vítěznou trefu mu po hodině a půl hry připravil Boyle.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.