bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Green na konci ukázkové akce v podání Red Wings

15. ledna 2018, 5:59

Jan Šlapáček

O jednu z nejlepších branek dnešního programu se postaral obránce Mike Green, který zakončil výtečně sehranou akci Red Wings. Dále v našem výběru uvidíte gól Dougieho Hamiltona a parádně provedený brejk v podání Michaela Grabnera.

Mike Green (Detroit Red Wings)

Ukázková kombinace v podání Red Wings! Nyquist zavezl kotouč do útočného pásma, puk nasměroval na Manthu, jenž pasem přes střed našel na levém kruhu Greena, který napřáhl a střelou z první nasměroval puk přesně za záda Glasse.


Dougie Hamilton (Calgary Flames)

Nedáš, dostaneš! Hurricanes při obrovské šanci trefili pouze brankovou konstrukci, hra se rychle přenesla před druhou branku, kde po skvostné kombinaci skóroval obránce Dougie Hamilton. Tohle byla divoká chvilka v Carolině!


Michael Grabner (New York Rangers)

Rakouský útočník je letos v parádní formě a je velice produktivní. Na ledě Penguins se dostal do brejku, který po kličce do bekhendu úspěšně zakončil a vstřelil svoji devatenáctou branku v této sezóně!


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.