bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Hallova akce či Crosbyho jubilejní trefa!

12. února 2018, 8:52

Jan Šlapáček

NHL je plná šikovných hráčů, což se potvrdilo i dnes v noci. Krásnou akcí se prezentoval útočník Taylor Hall, parádní střelu zápěstím ukázal všem Nicklas Bäckström a Sidney Crosby vstřelil 400. branku v kariéře.

Taylor Hall (New Jersey Devils)

Kanadský útočník Taylor Hall zažívá jednu z nejlepších sezón ve své kariéře, což se projevuje téměř v každém zápase. Proti Bruins si zpracoval přihrávku Hischiera, elegantně se zbavil obránce a přesnou střelou do šibenice překonal Chudobina.

Nicklas Bäckström (Washington Capitals)

Bodová střela Nicklase Bäckströma zvedla ze židle nejednoho fanouška Capitals. Švédský útočník se při závěrečné hře Washingtonu bez brankáře odhodlal ke střele z pravé kruhu a trefil se přesně do horní poloviny branky.


Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)

Nebyla to nejhezká branka, nicméně nese zajímavé pořadové číslo. Sidney Crosby se na ledě St. Louis dočkal jubilejní 400. branky v nejlepší hokejové lize světa, a takový gól nemůže v našem výběru chybět.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.