bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Hayesova trefa v zajetí přesilovkových akcí

13. března 2017, 7:59

Jan Šlapáček

Red Wings a Ducks dokázali nádherně využít své přesilové hry a postarali se o nejhezčí góly dnešní noci. Dále se v našem výběru nachází i Kevin Hayes, jenž se pro změnu trefil po parádní kombinaci Rangers.

Frans Nielsen (Detroit Red Wings)

Ačkoliv se Detroitu v přesilových hrách v této sezóně vůbec nedaří, tak tohle se útočně laděné pětici povedlo! Po krásné kombinaci dostal prostor ke skórování Frans Nielsen a z pravého kruhu se nemýlil.


Ryan Getzlaf (Anaheim Ducks)

V Anaheimu panuje v posledních týdnech spokojenost a projevuje se to i na ledě. Perry krásným pasem našel na levé straně úplně volného Getzlafa, jenž pohotově zametl kotouč do branky. Spolupráce těchto dvou hráčů funguje na výbornou!


Kevin Hayes (New York Rangers)

Co tady měl Mrázek dělat? Rangers rychlou kombinací doslova rozebrali obranu Red Wings, čehož po přihrávce Millera využil razantní střelou Hayes.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.