bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Jako za mlada! Jágr okradl obránce a vykoupal Gibsona

18. února 2017, 7:15

Martin Zíta

Jaromír Jágr i nedlouho po svých pětačtyřicátých narozeninách uhranul hokejový svět. V duelu s Anaheimem vstřelil branku, která se řadí po bok těch oku nejvíce lahodících v celé jeho bohaté kariéře.

Jaromír Jágr (Florida Panthers)

Jaromír Jágr v posledních zápasech ukazuje, že je přírodním úkazem a proti Anaheimu ukázal kousek, který se zařadil mezi jeho vůbec nejlepší. Jágr obral o kotouč nedůsledného obránce, ocitl se sám před brankou a několika rychlými kličkami vyřadil Johna Gibsona ze hry.

Brandon Dubinsky (Columbus Blue Jackets)

Hráči Pittsburghu a Columbusu si za poslední sezony vypracovali slušnou rivalitu a jedním z jejich motorů je Brandon Dubinsky. A právě on po parádní stahovačce rozhodl v prodloužení.

Mikko Rantanen (Colorado Avalanche)

Výkony finského mladíka jsou jedním z opravdu mála světlých bodů v sezoně Colorada Avalanche. Proti Carolině touto trefou Rantanen ukončil sérii pěti porážek.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.