bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Krásná souhra útoku Lightning

7. října 2017, 8:31

Jan Šlapáček

Steven Stamkos se v noci přeměnil v nahrávače a parádním pasem vymyslel gól pro Vladislava Naměstnikova, kterému k úspěchu stačilo pouze dobře nastavit hůl. Dále v našem výběru uvidíte gól Jamese Neala či přesný zásah Tylera Seguina.

Vladislav Naměstnikov (Tampa Bay Lightning)

Krásná souhra útočníků Tampy přinesla ovoce. Stamkos si z levého kruhu všiml na protější straně volného Naměstnikova, kterému okamžitě poslal před branku výtečný pas, který ruský hokejista pouze nasměroval za zády bezmocného Luonga. Velmi pěkná a jednoduchá akce.

James Neal (Vegas Golden Knights)

James Neal se stal jedním z hlavních strůjců úspěchu Vegas v historicky prvním zápase. Kanadský útočník se postaral o oba góly svého nového klubu a zejméně při tom druhém ukázal své kvality. V kleče dokázal zachovat chladnou hlavu a přehodil Lehtonena.


Tyler Seguin (Dallas Stars)

Jediným střelcem Dallasu proti Vegas se stal ostřílený útočník Tyler Seguin, který se prezentovat parádní tečí. Shore vyslal do prostoru před brankou střílený pas, který kanadský útočník škrtl holí a nasměroval ho pod horní tyčku Fleuryho branky.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.