bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Kuriózní gól, na který jen tak nezapomene. Jiří Hudler poslal puk do vlastní branky

10. února 2017, 7:47

Michal Sobotka

Neuvěřitelnou porci smůly si vybral v souboji s Ottawou Jiří Hudler. Český útočník totiž poslal kotouč do opuštěné klece, problém ovšem byl, že se jednalo o branku jeho týmu. Dallas i kvůli tomu nakonec v hlavním kanadském městě padl.

1. místo – Jiří Hudler (Dallas Stars)

Podobné góly k vidění byly a asi ještě v budoucnu budou. Přesto se jedná o raritu. Dallas v ponechané výhodě počkal, než brankář Lehtonen pustí do hry útočníka navíc a chtěl rozjet ofenzivní akci. Jenže Jiří Hudler bekhendem poslal zadovku tak šikovně, že se kotouč doklouzal do opuštěné klece.

2. místo – David Pastrňák (Boston Bruins)

Také druhý gól patří českému útočníkovi, ale tentokrát se jednalo o normální branku. Velmi povedenou. Boston ukázal, jak by se měla učebnicově sehrát přesilová hra a David Pastrňák byl v roli zakončovatele.

3. místo – Alex Goligoski (Arizona Coyotes)

Skoro jako kdyby se Manequin Challenge přesunula také do NHL. Rozhodně to u branky Arizony vypadalo podobně, protože Carey Price ztratil puk z dohledu a Alex Goligoski si tak připsal nakonec poměrně snadný gól v oslabení. Stává se.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.