bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Landeskog v noci předvedl své umění

22. října 2014, 7:43

Jan Šlapáček

V dnešní hrací den padlo tolik branek, že nebylo vůbec jednoduché sestavit následující žebříček. Nakonec se nám to podařilo a vy se můžete podívat na nejlepší tři zásahy uplynulé noci.

1. místo - Gabriel Landeskog

Kapitán Colorada se prosadil v přesilové hře, když se dostal ke kotouči v pravém rohu, kde si jej zpracoval a poté po rychlém vyjetí před branku vystřelil pod horní tyčku. Touto brankou srovnal stav na 2:2, ale nakonec jeho celku pomohla pouze k zisku jednoho bodu. Ovšem Landeskog může být se svým výkonem spokojen.

2. místo - Jamie Benn

Zajímavou branku v uplynulé noci vstřelil i kapitán Dallasu Jamie Benn. Kanadský útočník trefil z pravého kruhu po střele z první pouze vyrážečku brankáře Millera, ale od té se odrazil do vršku brankářské hokejky Millera a kotouč se následně zakutálel do branky. Ryan Miller v tomto utkání štěstí rozhodně neměl, to se ovšem nedá říct o útočníkovi Dallasu.

 3. místo - Dustin Byfuglien

Třetí místo v našem žebříčku zaujal obránce Winnipegu Dustin Byfuglien, který se v závěru druhé třetiny dostal z pozice beka do brejku a navýšil vedení svého týmu. Byfuglien oklamal Chudobina kličkou do bekhendu, po které mu pustil kotouč mezi betony. Obránce Winnipegu se tentokrát ukázal v dobrém světle.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.