bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Larkin na konci pěkné souhry

23. ledna 2018, 7:59

Jan Šlapáček

O nejpohlednější branku dnešního programu se postaral americký útočník Dylan Larkin, který se prosadil po krásné souhře s Andreasem Athanasiouem. Dále v našem výběru uvidíte góly Mikkaela Granlunda a Chrise Kunitze.

Dylan Larkin (Detroit Red Wings)

Red Wings se v letošní sezóně mohou opřít o Dylana Larkina, který v trápícím se týmu boduje opravdu pravidelně a dává i důležité branky. V noci obdržel pěkný pas na levý krud od Athanasioua, po němž poslal puk přesně pod břevno. Tohle nešlo trefit lépe!


Mikkael Granlund (Minnesota Wild)

Obrovskou dravost ukázal Mikkael Granlund, který proskočil mezi beky do útočného pásma, počkal si, až mu Matt Dumba vrátí kotouč a poté pohotově celou akci úspěšně zakončil.


Chris Kunitz (Tampa Bay Lightning)

Chris Kunitz ukázal, že je zkušeným a také velmi vychytralým hráčem. Bývalý útočník Penguins se dostal za brankou k odraženému kotouči, který chytře nahodil do brankoviště tak, aby si ho Jeff Glass sám srazil do branky.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.