bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Malkin po návratu ničil Vancouver trpělivostí

15. února 2017, 7:56

Michal Sobotka

V únoru nastoupil poprvé a hned ukázal, jak v sestavě chyběl. Jevgenij Malkin proti Vancouveru připsal dva body a jeho akce před asistencí byla ještě pohlednější než gól, který sám vstřelil.

1. místo – Phil Kessel (Pittsburgh Penguins)

Tak dobrá, ruský centr gól nedal. Ovšem po jeho individuální trpělivé akci měl před sebou Phil Kessel v podstatě úkol, který ani není hodný útočníkovi NHL.

2. místo – Kyle Palmieri (New Jersey Devils)

Devils doma zapsali důležitou výhru proti Coloradu a navíc dávali pohledné branky. Kyle Palmieri vyřešil přečíslení s Taylorem Hallem na jedničku s hvězdičkou.

3. místo – Jake Guentzel (Pittsburgh Penguins)

Ještě jednou do Pittsburghu. Sidney Crosby si tam zapsal 999. bod kariéry a to díky kombinaci s Jakem Guentzelem, jehož také čekala střela do prázdné branky za odměnu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.