bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Nepolapitelný Larkin se zastavil až při oslavě

1. ledna 2018, 8:40

Jan Šlapáček

Šikovný Dylan Larkin proti Penguins předvedl individuální akci, která nemohla v našem výběru chybět. Pěkný gól ale vstřelil i Devin Shore a svoji chvilku slávy si užil také Erik Johnson.

Dylan Larkin (Detroit Red Wings)

Z Dylana Larkina se pomalu ale jistě stává lídr Red Wings, když v letošní sezóně podává skvělé výkony a je nejproduktivnějším hráčem týmu. Proti Penguins se prezentoval krásnou individuální akcí, kdy nabral rychlost ve středním pásmu, prohnal se kolem obránců a poté po kličce do forhendu v poklidu zasunul puk do branky.


Devin Shore (Dallas Stars)

Skvělé zakončení předvedl v noci i Devin Shore. Útočník Dallasu se z levé strany vyřítil na branku, několikrát zamíchal s pukem a po kličce do bekhendu poslal puk za bezmocného Della.


Erik Johnson (Colorado Avalanche)

Hokejisté Colorada si toho v noci dovolili v útočném pásmu opravdu hodně a gól Erika Johnsona byla pomyslná třešnička na dortu. Landeskog našel svého spoluhráče mezi kruhy, obránce Avalanche si rychle hodil puk do bekhendu a vypálil do protipohybu Greisse, který neměl sebemenší nárok.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.