bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Rakeťák McDavid

23. března 2017, 7:32

Jan Šlapáček

Na pomyslném vrcholu skončil Connor McDavid, který se prosadil z brejkové situace. Dále v našem výběru uvidíte góly Ricka Nashe a Rickarda Rakella!

Connor McDavid (Edmonton Oilers)

McDavid zažil tříbodové utkání a rychle uniká Crosbymu na čele bodování. Kanadský mladíček se dokázal zapsat i mezi střelce, když ujel obraně Anaheimu a po pohledné kličce do bekhendu zametl puk do branky.


Rick Nash (New York Rangers)

Bojovnost! Nash nebyl ve výhodné pozici, ale parádní kličkou u pravého mantinelu se uvolnil a posléze jel sám na Greisse. Při zakončení byl zkušený hokejista faulován, ale i v pádu dokázal prostřelit německého brankáře.


Rickard Rakell (Anaheim Ducks) 

Chvilku slávy si užil i Rakell. Útočník Ducks se pokoušel přihrávat, pas ale neprošel a kotouč se mu vrátil zpátky na hokejku. Švédský hokejista to tedy zkusil individuálně a po pohledných kličkách prostřelil Talbota.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.