bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Ruská šajba. Panarin vykoupal beka a oslovil Anisimova

23. října 2016, 7:41

Michal Sobotka

V přehledu krásných branek se jednalo hlavně o ruskou noc. Dokumentuje to především dvojka Panarin-Anisimov, která zavelela k prvnímu úspěšnému útoku v Chicagu. Mezi výčtem nejhezčích branek nemohl chybět ani jejich krajan Alexandr Ovečkin.

1. místo – Arťom Anisimov (Chicago Blackhawks)

Tahle ruská spolupráce funguje dobře. Panarin si v souboji s Torontem pohrál s obráncem a už ve čtvrté minutě tak mohla vzniknout skvělá akce, kterou zakončil krajan Anisimov.

2. místo – Alexandr Ovečkin (Washington Capitals)

Jakoby se o kombinaci krajanů dozvěděla největší ruská hvězda v NHL. Alexandr Ovečkin sice výhru s Washingtonem neslavil, ale jeho parádní kousek mezi góly dne rozhodně patří.

3. místo – Andreas Athanasiou (Detroit Red Wings)

Athanasiou včera odpočíval, takže do sobotního mače mohl naskočit čerstvý. Trenéru Blashillovi se připomněl nejlepším možným způsobem. Jeho raketa od levého hrazení byla skutečně pozoruhodná.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.