bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Ryan Callahan si pohrál s obranou Montrealu

14. října 2014, 9:40

Jan Šlapáček

V tomto hracím kole se odehrály čtyři zápasy, v nichž padlo osmnáct branek. Podívejte se na tři nekrásnější či nejdůležitější góly této noci.

1. místo - Ryan Callahan

Skvělou individuální akcí se v zápase proti Montrealu blýskl bývalý útočník New Yorku Rangers a současný hráč Tampy Bay Ryan Callahan. Útočník Lighting si najel do útočného pásma z levé strany, zbavil se bránícího hráče a proti brankáři Montrealu se svou kličkou do forhendu uspěl. Touto brankou zvyšoval Callahan na 5:1.

2. místo - Daniel Briere

Tato branka nepatří k těm nejpohlednějším, ale pro Colorado byla obrovsky důležitá, když měla cenu dvou bodů. Jan Hejda nahodil puk na branku od modré čáry a Svedberg vyrazil kotouč pouze před sebe. Tam stál pohotový Daniel Briere, který v poslední sekundě utkání dopravil kotouč do sítě, a rozhodl o vítězství Colorada nad Bostonem.

3. místo - Steven Stamkos

Kanadský sniper Steven Stamkos se v noci rozstřílel, když nejprve vstřelil svou úvodní branku v této sezóně a nakonec se do sítě Montrealu trefil třikrát. Nejhezčí byl jeho druhý zásah, když ho přihrávkou přes celé kluziště vyslal do brejku Hedman a Stamkos se této šance nezalekl, protože Price po kličce do forhendu překonal.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.