bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Sebastian Aho sebral kotouč a skóroval při vlastním oslabení

12. listopadu 2019, 4:12

Jiří Sameš

Carolina Hurricanes porazili v noci na úterý 12. listopadu doma Ottawa Senators vysoko 8:2, přičemž tak zastavili sérii čtyř nezdarů po sobě. Vítěznou trefu má přitom ve statistikách útočník Sebastian Aho, jenž se zaskvěl pěkným gólem při vlastním oslabení.

Sebastian Aho v čase 24:06 získal pro Hurricanes třígólový náskok 3:0, jednalo se tedy navíc o trefu v oslabení.

Na vlastní modré čáře nejprve předvedl dobrý defenzivní zákrok proti obránci Dylanu DeMelovi. Z následného samostatného úniku prostřelil brankáře Anderse Nilssona z mezikruží k levé tyči.

Pro Aha, dvaadvacetiletého Fina, zde sedmý gól v sezoně 2019-2020. Později, na začátku třetí třetiny přidal ještě jednu trefu.

Hokejisté Caroliny jsou nyní v tabulce Východní konference na devátém místě (bilance 10-7-1).

Příští duel sehrají v noci na pátek, kdy zavítají na led Buffalo Sabres a odstartují tady třízápasový trip. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.