bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Shattenkirkovo vykoupení

2. května 2017, 5:43

Jan Šlapáček

Výkony Kevina Shattenkirka v dresu Washingtonu nezanechávají nejlepší dojmy. Americký obránce ale maká naplno a dnes byl odměněn velice důležitým gólem, kterým zasadil Penguins ve třetím zápase vyrovnané série smrtící úder.

Kevin Shattenkirk (Washington Capitals)

Při uzávěrce přestupů patřil mezi nejžhavější zboží a čekalo se, že bude pro svůj nový tým velkou posilou. Shattenkirk však v hlavním městě USA nepodává takové výkony, jaké by zřejmě i on sám chtěl. V prodloužení třetího zápasu na ledě Penguins konečně ukázal, proč má takovou cenu.

Americký obránce dostal v přesilové hře kotouč nad kruhy, odkud parádní střelou překonal bezchybného Fleuryho a vystřelil svému týmu důležité vítězství. Tento moment může klidně otočit celou sérii a to by si poté generální manažer Capitals tento obchod hodně vychvaloval.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.