bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Skvostné kombinace a raketové nohy

27. března 2017, 8:44

Jan Šlapáček

Hokejisté Rangers a Ducks se v noci prezentovali parádními kombinacemi, které v našem výběru nemohou chybět. Dále uvidíte i gól, který z brejku vstřelil Andreas Athanasiou.

Derek Stepan (New York Rangers)

Hokej někdy vypadá hodně jednoduše. Zuccarello při přečíslení našel na pravém křídle Kreidera, který nečekal a okamžitě našel na protější straně Stepana. Americký útočník byl rázem v takové pozici, že se nemohl mýlit.


Patrick Eaves (Anaheim Ducks)

Téměř identickou branku vstřelili i hokejisté Ducks. Geztlaf zavezl puk do pásma, který nahrál na hůl Rakella, jenž pohotově našel na levé straně Eavese, jenž se s drobným štěstím trefil mezi tři tyče.


Andreas Athanasiou (Detroit Red Wings)

Pokud dostane Athanasiou kotouč do jízdy, málokdy ho dokáže někdo zastavit. Rychlonohý útočník se v prodloužení dostal do brejku, který vyřešil absolutně s přehledem a Dubnyka pohodlně obelstil.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.