bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Stamkos se trefil poprvé od loňského listopadu a vyrovnal klubový rekord

13. října 2017, 8:30

Martin Zíta

Vytříbený kanonýr takřka rok bez přesné trefy? Bylo tomu tak, zejména kvůli táhnoucím se zdravotním potížím. Kapitán Tampy Bay Steven Stamkos ukončil své mlčení přesilovkovou trefou a vyrovnal rekord bývalého kapitána Vincenta Lecavaliera.

Luke Glendening (Detroit Red Wings)

Dylan Larkin sebral kotouč ve vlastním oslabení, přesprintoval celé hřiště a naservíroval kotouč Luku Glendeningovi prakticky do poloprázdné branky. Detroit si v úvodu sezony nemá moc na co stěžovat.

Steven Stamkos (Tampa Bay Lightning)

Zranění a zase zranění. Možná se to zdá těžko uvěřitelné, ale Steven Stamkos vstřelil první gól od listopadu minulého roku. Navíc se trefil po 112. v přesilové hře a vyrovnal klubový rekord Vincenta Lecavaliera.

Chris Tierney (San Jose Sharks)

Joonas Donskoi sice gól nevstřelil, ale podobně jako Larkin i on odvedl větší porci práce a hokejové parády. Finský útočník výstavní přihrávkou za zády na přední tyč branky obalamutil Lehnera a Tierney jen zacílil do prázdné klece.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.