bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Taneční mistr Foligno vyučoval obránce Buffala

12. března 2017, 7:59

Michal Sobotka

Nekonal se tanec s vlky, ale jen s obránci Buffala. Nick Foligno své kroky naučil v přímém souboji obránce McCaba. Kapitán Columbusu své číslo navíc zakončil povedenou koncovkou.

1. místo – Nick Foligno (Columbus Blue Jackets)

S nevídanou lehkostí se dostal Foligno přes obránce Buffala a svou povedenou stahovačku zakončil neméně efektní střelou.

2. místo – Oliver Bjorkstrand (Columbus Blue Jackets)

A protože obrana Buffala v první třetině připomínala spíš ementál, dostali hokejisté Columbusu šanci na ještě jeden pěkný gól. Sam Gagner ho připravil Oliveru Bjorkstrandovi.

3. místo – Nikita Kučerov (Tampa Bay Lightning)

Ovečkin, Tarasenko, Kučerov. V Rusku se zkrátka rodí skvělí střelci. Poslední jmenovaný si v blízké minulosti našel skvělou pozici na kruzích a podobně jako Ovečkin je schopen z tohoto místa pohotově pálit.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.