bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Tohle nešlo nedat. Haula si poradil s pasem od Schroedera

17. února 2017, 7:52

Jan Šlapáček

Dnešní góly opravdu stojí za to! Na pomyslném vrcholu se umístil Erik Haula, který zakončil akci po výtečném pasu Jordana Schroedera. Dále se do našeho výběru dostali Sidney Crosby a Connor McDavid.

Erik Haula (Minnesota Wild)

Sehrát přečíslení není vždy snadné. Toto tvrzení ovšem neplatí o hráčích Minnesoty. Schroeder si potáhl kotouč po pravé straně, najel si téměř až za branku, odkud poslal puk na hůl Hauly a ten se z brankoviště nemohl mýlit.


Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)

Spolupráce dvou hvězdných útočníků přinesla kýžený úspěch. Malkin se v prodloužení dokázal uvolnit, aby mohl poslat puk na hůl Crosbyho, jenž střílel do zcela odkryté klece.


Connor McDavid (Edmonton Oilers)

A třetí gól v našem výběru vstřelil sám nejproduktivnější hráč NHL McDavid. Kanadský útočník využil při rychlé útočné akci nabídnutého prostoru a prvotřídní střelou překonal Neuvirtha v brance Flyers.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.