bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Trpělivost přináší nejen růže, ukázal Foligno

15. listopadu 2014, 8:30

Martin Zíta

Další várka zámořského hokeje je na nhl.cz spjata také s výběrem těch nejpovedenějších gólů uplynulé noci. Tentokrát nás nejvíce zaujala trpělivost Nicka Foligna, který si nejprve rychle vyměnil kotouč s Ryanem Johansenem a následně si počkal, až se všichni pohodlně usadí.

1. místo – Nick Foligno

Známe přísloví o trpělivosti můžeme v případě gólu Nicka Foligna aplikovat hned dvakrát. Nejprve na samotnou gólovou akci, kdy si Foligno vyměnil kotouč s Ryanem Johansenem, ten v zápase nasbíral čtyři asistence, a poté si v klidu počkal, až se mu položí obránci i brankář Mason. Následně pohodlně skóroval do odkryté lece.

Pomyslných růží se dočkali i Modrokabátníci jako tým, po dlouhých devíti zápasech totiž okusili pocit vítězství a nemalou zásluhu na tom měl právě dvougólový střelec Foligno.

2. místo – Michael Del Zotto

Ve stejném zápase se gólově prosadil také obránce Philly Michael Del Zotto. V jeho případě nešlo o žádnou akci „do kuchyně“, ale o starou dobrou dělovku z kruhu.

Del Zotto z levé strany pověsil kotouč přesně do horního rohu a radoval se z druhé branky v letošní sezoně. V posledních zápasech pak zažívá stále teprve čtyřiadvacetiletý zadák zlaté časy, když bodoval ve třech ze čtyř zápasů.

3. místo – Kyle Okposo

Šikovné ruce a nervy ze železa ukázal Ostrovan Kyle Okposo ve chvíli, kdy to jeho tým potřeboval nejvíce. Okposo se rozjel ve druhé sérii samostatných nájezdů v souboji s Floridou a Roberta Luonga bez milosti vykoupal.

Pocit mohl mít o to sladší, že Jaroslav Halák následně vychytal Jussiho Jokinena i Brada Boyese a americký útočník se tak stal střelcem rozhodující branky.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.