bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Vymetání pavouků! V hlavní roli se ocitl Claude Giroux

19. února 2018, 8:05

Jan Šlapáček

Jeho střela zápěstím patří mezi nejnebezpečnější v lize. Claude Giroux ukázal proti Rangers své schopnosti a parádním zakončením poslal kotouč mimo dosah Henrika Lundqvista. Dále v našem výběru uvidíte góly Henrika Zetterberga a Kylea Connora.

Kyle Connor (Winnipeg Jets)

Rozebrat obranu soupeře? Splněno! Přesně takovou věc si mohli říct hokejisté Winnipegu, kteří se svým sokem při čtvrtém gólu doslova zametli. Celá kombinace v útočném pásu byla sehrána rychle a přesná střely Connora tomu nasadila pověstnou korunu.


Henrik Zetterberg (Detroit Red Wings)

Švédská spolupráce v Detroitu znovu zafungovala. Nyquist našel naprosto přesným pasem z vrcholu pravého kruhu u vzdálenější tyče volného Zetterberga, kterému stačilo pouze nastavit hůl.


Claude Giroux (Philadelphia Flyers)

Dvousté branky v nejlepší hokejové lize světa se dočkal útočník Claude Giroux. Ten při přečíslení obdržel kotouč na levý kruh, pomalu se připravil ke střele a v nejvhodnější moment vyslal kotouč nad lapačku Lundqvista.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.