bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Zamiř a vypal. Sobotka vše zvládá dokonale

27. dubna 2017, 7:56

Jan Šlapáček

Kdo vstřelil nejkrásnější gól dne? Vladimír Sobotka! Český hokejista ukázal v útočném pásmu šikovnost a parádní střelou z pravé strany možná i zaskočil Rinneho. Dále v našem výběru uvidíte góly P. K. Subbana a Adama Larssona.

Vladimír Sobotka (St. Louis Blues)

Český útočník na sebe v noci dost výrazně upozornil. Vladimír Sobotka se při útočné akce Blues dostal s pukem na pravý kruh, kde si ho šikovně připravil na střelu a zamířil přesně nad rameno klečícího Rinneho. Tohle nešlo lépe trefit!


P. K. Subban (Nashville Predators)

Obránce P. K. Subban byl velice aktivní a na branku St. Louis posílal jeden kotouč za druhým. Jedna Subbanova střela se nakonec i ujala a kontroverzní hokejista mohl jít slavit.


Adam Larsson (Edmonton Oilers)

Adam Larsson odehrál na ledě Ducks velké utkání a poprvé v kariéře se dokázal v jednom zápase trefit hned dvakrát! Jeho první branka byla navíc po krásné spolupráci celé lajny, která vytvořila švédskému obránci hodně prostoru.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.