bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Ze školy rovnou do NHL, mladík Boeser se při premiéře radoval z gólu

26. března 2017, 8:40

Martin Zíta

Debut jako z pohádky. Takřka ze školní lavice zamířil Brock Boeser rovnou do svého prvního zápasu v NHL a ihned se ve svém domovském státě radoval z premiérové trefy.

Brock Boeser (Vancouver Canucks)

Brock Boeser dohrál poslední zápas v NCAA sundal dres své univerzity a ani ne za čtyřiadvacet hodin na sobě měl dres Vancouveru Canucks. Debut si navíc odbyl na ledě Minnesoty, kde se narodil a ihned ve svém prvním zápase se za pozornosti rodičů radoval z premiérové trefy v NHL.

Jonathan Marchessault (Florida Panthers)

Marchessalt řídil demolici Chicaga na Floridě a po této parádní kombinaci završil hattrick.

Leon Draisaitl (Edmonton Oilers)

Leon Draisailt skóroval po přihrávkách Connora McDavida a Draka Caggiuli a s prvním jmenovaným se v posledních sedmi zápasech složil celkem na sedmadvacet bodů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.