bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gólové poprvé. Nosek vstřelil svoji první branku v play-off

19. května 2018, 6:48

Martin Zíta

Český útočník Tomáš Nosek v noci na sobotu vstřelil v souboji Vegas s Winnipegem svoji první branku v play-off NHL.

Trefa Tomáše Noska byla pro Vegas velkou morální vzpruhou. Golden Knights šli už ve třetí minutě zápasu do vedení, které dlouho drželi. Ve třicáté minutě ale skóre srovnal Patrik Laine.

Nerozhodný stav nepanoval šedesát vteřin. Bleskovou odpověď na trefu finského ostrostřelce z rukávu vytáhl právě Tomáš Nosek a vrátil Vegas do těsného vedení.

Pro českého útočníka to byl vůbec první gól v play-off. Nahrávali mu na něj Pierre-Édouard Bellemare a Luca Sbisa, pro které to byly naopak první asistence v letošních bojích o Stanley Cup.

Golden Knights o „Noskovo vedení“ ve třetí třetině přišli, ale z inkasové branky se znovu zvládli oklepat a od postupu do finále Stanley Cupu je dělí jeden jediný zápas.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.