bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Green nejspíš nestihne začátek sezony. Jeho játra napadl virus

22. září 2018, 12:00

Jan Vojkůvka

Detroit Red Wings se přinejmenším pro zbytek přípravy a s největší pravděpodobností i na úvod nové sezony budou muset obejít bez obránce Mika Greena. Zkušený zadák se potýká se zákeřným virem, který oslabil jeho organismus a napadl játra.

„Onemocněl virem, který napadl jeho játra, takže navštíví specialistu na infekční nemoci a pak se snad dozvíme trochu víc,“ konstatoval trenér Detroitu Jeff Blashill. „Vůbec netuším, jak dlouho může být mimo hru.“

Dvaatřicetiletý obránce prodělal v dubnu operaci krční páteře a stihl se dát po zákroku dohromady. Jeho tělo však napadla na začátku tréninkového kempu virová infekce, která se projevovala zejména velkou únavou.

„Den před tréninkovým kempem navštívil doktora v New Yorku, aby si nechal prohlédnout krk, a bylo mu povoleno hrát bez omezení,“ uvedl generální manažer týmu Ken Holland. „Měli jsme v plánu ho nasadit do dvou z posledních tří zápasů přípravy. Ale jak přišel kemp, tak dva, tři nebo čtyři dny vůbec necítil žádnou energii, byl trochu unavený.“ 

„Naši doktoři udělali nějaké krevní testy a teď se snažíme ho dostat ke specialistovi, abychom nejpozději v pondělí měli nějaké bližší informaci,“ dodal. 

Green v uplynulé sezoně odehrál 66 zápasů s bilancí 8 branek a 25 asistencí. Vysloužil si svými výkony novou dvouletou smlouvu v celkové hodnotě 10,75 milionů dolarů. Kdy se ale dostane na led je nyní nejisté.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.