bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Habs jsou v krizi, doma se na ně bučí. Hrajeme i o svou čest, přiznal utrápený kapitán

4. ledna 2018, 10:15

Vojtěch Balon

Už začátek sezóny Montrealské zastihl v pořádné křeči a ačkoliv se svěřenci kouče Juliena postupně zvedli, v poslední době opět upadli do letargie. Momentálně za sebou tahají sérii pěti porážek v řadě a play-off se jim povážlivě vzdaluje...

Naposledy Canadiens nestačili na San Jose hladce 1:4 a po tomto utkání se hráči na 15 minut zavřeli v kabině: týmová porada. „Ne všichni nechali na ledě všechno, což je frustrující,“ svěřil se pak čekajícím novinářům kapitán Max Pacioretty. „Musíme více bojovat a začít vyhrávat souboje,“ pokračoval Pacioretty, kolem nějž se v posledních dnech vyrojily spekulace o možné výměně.

„Přehrávali jsme je, po většinu zápasu byli horší,“ okomentoval výkon Canadiens útočník Sharks Logan Couture.

Kanadský celek má za sebou sedmizápasový trip po stadionech soupeřů, na kterém vydřel pouhá dvě vítězství, a ani návrat do Bell Centre Habs vůbec nevyšel. Na konci utkání proti Sharks už diváci hlasitě bučeli. „Není to dobré, hrajeme i o svou čest,“ přiznal Pacioretty. „Právě fanoušci jsou na hraní v Montrealu to nejlepší a když si je poštveme proti sobě, je to opravdu špatné,“ dodal montrealský kapitán, který sám od konce listopadu neskóroval.

„Neděláme svoji práci. Musíme se zase začít soustředit,“ velí trenér Claude Julien. Kamenem úrazu je především bídná ofenzíva, méně gólů v celé konferenci nastřílely jen Ottawa a Buffalo. O střelecké mlčenlivosti útočníků Canadiens svědčí i fakt, že Molson Cup pro nejlepšího hráče týmu za měsíc prosinec vyhrál "farmář" Nic Deslauriers.

Frustrovanou montrealskou partu v noci ze čtvrtka na pátek čeká suverénní Tampa, tedy nejhorší možný soupeř na ukončení série porážek. Bude se z ochozů Bell Centre opět ozývat bučení? 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.