bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hallův agent a GM Devils budou tento týden jednat o nové smlouvě

6. listopadu 2019, 8:00

Ondřej Mach

Nějakou dobu se o situaci kolem Taylora Halla tolik nepsalo. Hráč ale v pondělí sdělil médiím, že jeho agenta Darrena Ferrise čeká schůzka s generálním manažerem New Jersey Rayem Sherem. Ta by se měla odehrát během venkovního tripu Devils, konkrétně ve čtvrtek v Calgary.

Ohledně nového kontraktu pro vítěze Hart Trophy za ročník 2017/18 se hojně spekuluje už poměrně dlouho. V červnu se vyrojila informace, že se Hallovi do podpisu příliš nechce, kterou ale následně Ray Shero i hráčův agent Darren Ferris vyvrátili.

Těsně před startem základní části zase většina zámořských médií přinesla zprávu o tom, že je Ferris s generálním manažerem Devils v úzkém kontaktu a mohlo by dojít k podstatnému posunu. Od té doby se nic nového neobjevilo, až doteď.

Ke schůzce mezi hlavními aktéry jednání by mělo dojít tento týden. „Vím, že se mají setkat, ale nejsem si jistý, kdy se to přesně stane,“ řekl pro oficiální web NHL sám Hall. „S Darrenem si o tom předtím určitě promluvím.“

„Ale do této chvíle jsme se o tom moc nebavili. Oba víme, jaká je situace. Spíš jen vyčkáváme, co se stane v příštích týdnech a měsících,“ dodal kanadský útočník.

Hallovi, jenž 14. listopadu oslaví osmadvacáté narozeniny, běží poslední rok ze sedmileté smlouvy, kterou podepsal v roce 2012 s Edmontonem. Průměrně si ročně vydělává 6 milionů dolarů, 1. července příštího roku by se mohl stát neomezeně volný hráčem.

Otázkou je, zda se na postojích rodáka z Calgary něco nezměnilo. Devils jsou po dvanácti zápasech až na čtrnáctém místě Východní konference a na kontě mají jen čtyři výhry. Hall si navíc minulý týden postěžoval na fanoušky, kteří na hráče bučeli při domácím utkání proti Tampě.

„Ray a já se pravidelně spojujeme,“ napsal agent Darren Ferris webu nhl.com. „Budu na následujících utkáních, určitě si promluvíme.“

Hall momentálně vede týmové bodování, na kontě má prozatím dva góly a deset asistencí. Svěřenci trenéra Hynese v noci vyhráli s Winnipegem, ve čtvrtek se představí na ledě Calgary.

„Budeme hrát s velmi dobrými, rychlými týmy. Zápasy budou mít vysoké tempo a my budeme muset hrát velmi dobře, abychom vyhráli,“ myslí si Hall.

Podaří se Ďáblům udržet jednu z největších hvězd?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.