bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hertl poslal Sharks do druhého kola, Simon při debutu v play-off asistoval

19. dubna 2018, 7:45

Jan Šlapáček

San Jose se dokázalo probojovat do druhého kola play-off a svoji zásluhu na tom má i Tomáš Hertl. Tomu série s Ducks vyšla velmi dobře, navíc se dnes v noci stal autorem rozhodujícího gólu. Prvního kanadského bodu v play-off se v dresu Penguins dočkal Dominik Simon.

Tomáš Hertl (San Jose Sharks)

Ve správnou chvíli se Tomáš Hertl ocitl na správném místě. Český hokejista se stal autorem vítězného gólu Sharks ve čtvrtém utkání, který zároveň posunul San Jose do druhého kola play-off.

Hertl si najel před brankoviště, kde ho trefila střela od modré čáry a kotouč se šťastně odrazil za překvapeného Gibsona.


Dominik Simon (Pittsburgh Penguins)

Velký okamžik v kariéře Dominika Simona. Mladý útočník se konečně dočkal prvního startu v play-off, když v sestavě Penguins zraněného Patrica Hörnqvista a okamžitě se dočkal kanadského bodu, historického kanadského bodu.

Simon totiž asistoval u gólu kapitána Sidney Crosbyho, který se díky této trefě stal nejproduktivnějším hráčem Penguins v historii vyřazovacích bojů, když přeskočil slavného Maria Lemieuxe.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins 0:5

Michal Neuvirth (PHI) – úspěšnost 84,6%, čas na ledě 31:56 
Jakub Voráček (PHI) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:12 
Radko Gudas (PHI) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:41 
Dominik Simon (PIT) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 12:36


New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 1:3

Pavel Zacha (NJD) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:49 
Ondřej Palát (TBL) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:04


San Jose Sharks - Anaheim Ducks 2:1

Tomáš Hertl (SJS) - 1+0, 1 střela, čas na ledě 20:12
Ondřej Kaše (ANA) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:47

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.