bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hoffman vyměněn podruhé během několika hodin. Nově patří Floridě

19. června 2018, 17:11

Jiří Sameš

Před necelým týdnem se v tisku objevily informace, že snoubenka Mikea Hoffmana údajně obtěžovala manželku kapitána Senators Erika Karlssona. Sens tedy na celou záležitost zareagovali tak, že Hoffmana před pár hodinami vyměnili do San Jose. Zde se ale osmadvacetiletý útočník příliš neohřál a následoval druhý trejd.

Sharks poslali Hoffmana společně s volbou v sedmém kole draftu do Floridy Panthers. Jako protihodnotu získali od Cats volbu ve druhém kole draftu 2019 a volby ve čtvrtém a pátém kole draftu 2018.

V předchozí výměně byl Hoffman vytrejdován z Ottawy do San Jose ještě s obráncem Codym Donagheym a volbou v pátém kole draftu 2020. Senators od Sharks obdrželi dánského útočníka Mikkela Boedkera, obránce Juliuse Bergmana a volbu v šestém kole draftu 2020.

Generální manažer Floridy Dale Tallon se poptával po Hoffmanovi už minulý týden. Hodnota za něj byla ale příliš vysoká. Tallon se tak ohledně celé záležitosti dohodl včera večer s Dougem Wilsonem, generálním manažerem Sharks, a Ottawu od toho zcela vynechal.

Hoffman v uplynulé sezoně odehrál všech 82 zápasů. Zapsat se mu do statistik podařilo za 22 branek a 34 asistencí celkem 56 kanadských bodů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.