bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hokejisté nás baví i v létě!

5. července 2017, 20:00

Michal Janoštík

V zámoří je sice přestávka, ale hráči těší fanoušky i při svém volnu. Jedni děkují svým bývalým fanouškům, druzí přijímají různé výzvy a třetí těší mladé fanoušky na autogramiádách. Hokejové příznivce v zámoří nyní baví hlavně tato videa, pojďme se na ně podívat a chvíli si odpočinout od nových podpisů či trejdů, kterých je teď všude kolem plno.

Ryan Miller a jeho loučení s Vancouverem

Vancouver se stal pro brankáře Ryana Millera domovem, ostřílený gólman však v příští sezóně bude nastupovat za Anaheim Ducks. Kanada mu ovšem tak přirostla k srdci, že vymyslel originální rozloučení.

Na Den Kanady, který se slaví 1. července, vložil na svůj Twitter video syna, který zpívá hymnu „O Canada“. 

K videu bylo připnuto i poděkování jak organizaci, tak fanouškům.

„Snažíme se stále vysvětlit Bodhimu, že příští rok to budou Ducks a ne Canucks,“ svěřil se Miller. „Zamiloval se do Vancouveru, nemůžeme se však dočkat, až mu ukážeme nového maskota a nový stadion.“

McDavid hvězdou i mimo led

Kaillie Humphriesová, kanadská bobařka, vhodila rukavice do ringu poté, co na konci června vyzvala Connora McDavida, Brenta Burnse a Kevina Pillara (baseballista Toronta Blue Jays) k splnění výzvy. Výzva spočívala v umístění těžkého pytle na podlahu, jenž dotyčný musel co nejrychleji šestkrát přeskočit. Nešlo však o ledajaké přeskakování, však posuďte sami.

Kaillie Humphriesová zvládla výzvu za 9,22 sekundy, McDavid za 7,13. Jeden z nejtalentovanějších útočníků tak opět ukázal, že rychlost je jeho druhé jméno. Dočkáme se odpovědi i od Brenta Burnse?

Josh Ho-Sang a lekce kreslení 

Útočník New Yorku Islanders Josh Ho-Sang ví, jak se vypořádat s dotěrnými fanoušky. Zkrátka nakreslete cokoliv, co si umanou.

Když za ním došla na autogramiádě malá, roztomilá holčička, poprosila jej nejen o podpis, ale také o srdíčko. Ho-Sang nelenil, dal se do práce a k srdíčku nezapomněl dodat i usměvavou tvář.

Tím to však neskončilo. Holčička pohotově poprosila o to, aby útočník přidal i trochu černých vlasů na obrázek a spokojenost byla na světě. Josh Ho-Sang nezapomněl video umístit na Twitter a fanoušci jej zbožňují.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.