bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jágr je mimo sestavu. Proč legenda sedí? Calgary víc prozradí v pátek

5. ledna 2018, 0:19

Jan Šimek

Bez Jaromíra Jágra se budou muset v noci obejít hokejisté Calgary. Český útočník je sice podle dostupných zpráv zdravý, utkání proti Los Angeles ale zřejmě bude sledovat pouze z tribuny jako náhradník. V sestavě Flames totiž chybí. Důvod? To zatím vedení kanadské organizace neoznámilo, bližší informace hodlá poskytnout v pátek.

Jágr se ocitl tzv. zdravým náhradníkem. Chyběl už na předzápasovém rozbruslení. V sestavě jej nahradí Curtis Lazar, klub navíc z farmy povolal slovenského útočníka Marka Hrivíka. Co za absencí legendárního útočníka může být?

V zámoří se o tom čile spekuluje. Padají názory, že pětačtyřicetiletý útočník není stoprocentně fit, což vzhledem k jeho posledním problémům a opakovaným zraněním v dolní části těla nemusí být nutně mimo. Navzdory tomu, že oficiálně nefiguruje na marodce.

Objevují se také hlasy, že Jágr neplní očekávání, která do něj klub z Calgary vkládal. Kladenský rodák nebodoval v sedmi zápasech za sebou, naposledy se tak stalo 30. listopadu. Do posledního utkání zasáhl na Silvestra, kdy na ledě strávil jen 11 minut a 49 sekund.

Hodlají Flames s českou legendou rozvázat smlouvu? Pokud by se naplnilo černé proroctví, může to znamenat i konec Jágra v NHL. Kouč Calgary Glen Gulutzan pouze suše oznámil: „Více informací o Jágrovi se dozvíte v pátek.“ A tak nezbývá než čekat.

V aktuálním ročníku nastoupil zkušený borec k 22 zápasům, ve kterých vstřelil jeden gól a na šest nahrál. V historické tabulce mu s počtem 1 733 odehraných utkání patří třetí místo za druhým Markem Messierem (1 756 zápasů). První Gordie Howe jich má na kontě dokonce 1 767 utkání.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.